PREŚEDNIŠTVO THE BOOKS OF KNJIGE

Moj sin veli da bi najbolje bilo, ako protesti uspiju i da umjesto Mila i njegovih institucija dođu Debuksovci: Zonjo, Popaj, Gajo i Goran! Što ne?!

Oni bi odmah sproveli moratorijum – šutnuli Svjetsku banku i MMF pa onda k poznaniju prava doveli ove što su zaglibili u nemoral, kriminal, bruku i sramotu roda svog.

Ne znam tačno šta bi bilo naredno ali znam da bi za 5-6 mjeseci sve ispalo kako valja. Išlo bi se ka ozdravljenju, ka izvoru zdravlja, snage i ljepote.

Seljaci bi se vratili na njive, ova đečina što su utekla od Mila te peru sudove i klozete po velikijem gradovima dotrčali bi naglavačke. Svako bi imao neki posao i kafane bi bile pune samo uveče. I to od 8 do 10.

Znam da bi Debuksovci vrnuli rasprodatu zemlju potomcima onih junaka koji su je krvlju zaradili i da bi svako selo imalo malu fabriku koja bi proizvodila ono čega najviše ima u tom selu.

Crna Gora bi postala najjača hraniteljka svog stanovništva i najsrećnija zemlja nasvijet. Koristili bismo Sunce, kao izvor energije, uredili gradski saobraćaj.

Zato, bilo bi najbolje da se Debuksovci samoproglase, kao Gvaido u Venecueli.To bi Amerikanci podržali i priznali i mi bismo ladno ušli u evroatlanske integracije, kao niko prije nas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *